Online beiratkozás tájékoztató

Kedves Szülők!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jelenleg érvényben lévő járványügyi intézkedések miatt az első évfolyamosok beiratkozását a 2021/2022 – es tanévre 2021. április 15 – 16-án személyes ügyintézéssel NEM TUDJUK BIZTOSÍTANI.

A beiratkozáshoz SZÜKSÉGES ADATLAPOKAT április 12-től megtalálják iskolánk honlapján, ill. az intézmény portáján (Budakeszi, Knáb János u. 60).
A KITÖLTÖTT adatlapokat 2021. április 16-án 16.00-ig szíveskedjenek visszaküldeni a beiratkozas@wudisuli.hu e-mail címre, vagy helyezzék el az iskola főbejáratánál található Wudisuli feliratú gyűjtőládába!

A később leadott dokumentumokat nem áll módunkban elfogadni!

Az adatokat NYOMTATOTT betűkkel szíveskedjenek kitölteni, valamint kérjük, olyan e-mail címet adjanak meg elérhetőségként, melyet gyakran néznek, hogy visszajelzést tudjunk küldeni arról, hogy megkaptuk a dokumentumokat! Mivel a beiratkozás korábbi időpontban lesz, mint az iskolába való visszatérés ideje, ezért a családokkal tervezett ismerkedési beszélgetéseket sajnos nem tudjuk megtartani. Minden adatlapot szükséges kitölteni, aláírni, a beiratkozás csak úgy válik érvényessé.
A hit – és erkölcstan/etika igényléséhez a felekezetek bemutatkozó anyagát megtalálják intézményünk honlapján a „Beiratkozás” címszó alatti fülnél.


Szeretettel várjuk gyermeküket intézményünkbe!
Az iskola vezetősége

Budakeszi, 2021. március 29.

Comments are closed.
WudiSuli | Budakeszi Német Nemzetiségi Általános Iskola
Elérhetőségeink
Titkárság: Gebei Éva
  • 2092 Budakeszi, Knáb János utca 60.
  • +36 20 327 5858
  • titkarsag@wudisuli.hu
Ed Sport news INFO
All the latest school sport and grass roots reports on ED Sport. News, reports, analysis and more.
SEE ALL
Tweets
Please fill all required widget settings!
Contact Info
Praesent quis risus nec mi feugiat vehicula. Sed nec feugiat arcu.
  • Address Line 1
  • (123) 456 789
  • email@example.com