Fenntarthatósági témahét – 2020. október 5-9.

2016 óta minden év áprilisában kerül megrendezésre a Fenntarthatósági Témahét, melynek célja a környezet védelme, a szemléletváltás, a figyelem ráirányítása a globális felmelegedésre, a vízhiányra, a csökkenő energiakészletekre, a klímaváltozásra.

A tavalyi tanév végén a kialakult járványügyi helyzet bár sok egyébbel együtt ezt a programot is átírta, újonnan alakult intézményünk nyári felújítása során a környezettudatosság irányadó volt. A mosdókban szenzoros csapok, piszoárok, mozgásérzékelő lámpák találhatók, a régi, hagyományos világítást ledes világító testekre cserélték. A jót könnyű megszokni, ezért is tartottuk fontosnak, hogy csatlakozzunk a 2020. október 5 – 9 – ig terjedő időszakban a tavasszal elmaradt Fenntarthatósági Témahét megrendezéséhez. Nagy örömünkre szolgált, hogy vendégeink voltak az Ökokeszi lelkes önkéntesei, akik négy különböző helyszínen, négy különböző témakörben bűvölték el iskolánk diákjait és pedagógusait. Hálás köszönetünket fejezzük ki ezen a felületen is Ozga Lindának, Papp – Kádár Veronikának, Mátyus Krisztinának és Kovács – Végh Lucának, akik ránk szánták idejüket és közelebb vittek minket a Földünk jövőjét érintő komoly témához.

Sok lelkes szülő és pedagógus a gyerekek segítségével finomabbnál finomabb falatokkal vendégelte meg a Wudisuli minden tagját. A Földünk adta kincsekből, a belőlük merített ötletekből gyönyörű alkotások születtek, melyek azóta vidámabbá teszik az osztálytermeket és a folyosókat.

Comments are closed.
WudiSuli | Budakeszi Német Nemzetiségi Általános Iskola
Elérhetőségeink
Titkárság: Gebei Éva
  • 2092 Budakeszi, Knáb János utca 60.
  • +36 20 327 5858
  • titkarsag@wudisuli.hu
Ed Sport news INFO
All the latest school sport and grass roots reports on ED Sport. News, reports, analysis and more.
SEE ALL
Tweets
Please fill all required widget settings!
Contact Info
Praesent quis risus nec mi feugiat vehicula. Sed nec feugiat arcu.
  • Address Line 1
  • (123) 456 789
  • email@example.com